Истината! Златка Райкова проговори за Калоян Арсенов

Златка Райкова

От известно време из родния хайлайф броди мълвата, че Златка Райкова мачка чаршафите със сина на депутатката Долорес Арсенова - Калоян. Русокосата красавица напълно отрече да има нещо помежду им. Зад думите ѝ обаче мнозина прозряха долна лъжа.

Младият мъж от години представлява интерес за родните фолк диви и манекенки, поради което майка му е поставила пълно вето на подобни отношения. В миналото той имаше връзка с фолк певицата Алисия, с която се раздели именно заради Арсенова.

През годините името на Николай се свързваше с това на Преслава, Моника Валериева, Емануела, а сега – и с това на Златка Райкова. Според слуха тя и дългогодишният ѝ приятел ММА боецът Геоги Валентинов са разделени и красавицата от няколко седмици дели топли леглото на Николай Ареснов в Сърбия.

Златка категорично отрече слуховете и ги нарече смехотворни. Тя е категорична, че Николай е приятел на Георги и двамата се познават от години. Красавицата обаче пропусна да хвърли светлина върху настоящите си отношения с ММА боеца, пише КлюкиБг.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати