Трагедия! Венета Харизанова на прага на смъртта

Венета Харизанова

Красивата манекенка Венета Харизанова отсъства от медийното пространство от около година. Това стана причина за множество спекулации от страна на жълтите медии. Днес тя излезе от сянка и разкри страшната си диагноза.

Харизанова е диагностицирана с лимфоцитна левкемия. Лекарите във Виена са ѝ давали само няколко месеца живот. Днес тя е по-жива от всякога.

В предаването по Нова Комбина манекенката разкри цялата истина за състоянието си. Всичко започнало в Дубай, където Харизанова била със съпруга си за снимките на нов биологичен крем. След като вечеря с морски дарове, красавицата се буди на сутринта и не може да си поеме дъх. Следват серия от скъпи изследвания във Виена, които да установят причината за състоянието ѝ. Харизанова преживява рязка загуба на тегло, а накрая научава и най-страшното – че и остават едва няколко месеца живот.

Мисис България е в шок, но е решена да оцелее. Тя се връща в България и след серия от изследвания установява, че страда от остра форма на алергия. Харизанова отново пътува до Виена, където медиците признават грешката си и ѝ връщат обратно всички 3 800 евро, които е дала за изследвания.

Днес Харизанова се лекува с помощта на хомеопат. От два месеца е в перфектно здраве и е категорична, че вече вижда живота по много по-различен начин.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати