ezine.bg»Статии»Звезди»Спортисти»Мария Шарапова на секс пости

Мария Шарапова на секс пости

Мария Шарапова на секс пости

Последните месеци са наистина ужасни за звездата на световния тенис Мария Шарапова. След раздялата с Григор Димитров и уличаването ѝ в употреба на допинг тя е подложена и на жестоки секс пости.

Секссимволът на тениса го закъса. Оказва се, че Шарапова не е усещала мъжка ласка от рекордните девет месеца. За това информира американският жълт вестник Нешънъл Енкуайер.

Шарапова е споделила деликатното си състояние с приятелки. Тя не спирала да се жалва пред тях, че откакто се е разделила с българския си колега, не е била с друг мъж. След близо три години заедно Маша и Гришо се разделиха в края на юли миналата година.

Темпераментната рускиня не издържа и заряза Гришо заради постоянните му изневери. Тя никога не си е падала по връзките за една нощ, което е и една от причините от толкова време да е на сухо. И докато нашенецът бързо намери утеха в лицето на доста по-възрастната певица Никол Шерцингер, Шарапова така и не може да си намери нов мъж.

Липсата на секс са изнервили Шарапова до краен предел. Заради многото проблеми, които ѝ се струпаха в последните месеци, тя дори е започнала да посещава психолог.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати