Шок на къдели! Моника Валериева стресира с косматите си крака

Шок на къдели! Моника Валериева стресира с косматите си крака

Моделката Моника Валериева заприлича на Буги Барабата. Феновете ѝ я умоляват да си купи самобръсначка.

Дупнишката изкусителка за пореден път направи опит да следва световните модни тенденции, но не ѝ се получи. Тя качи снимка на обилно окосмения си крак в мрежата, с който предизвика вълна от възмущение. Наболите косъмчета по краката ѝ са руси и я представят в напълно натурален вид.

В тези неща няма нищо лошо, коментира Валериева и се сравни със звезди от световна величина като Ирина Шейк и Ева Мендес, които също предпочитали натуралната визия. Въпреки обясненията ѝ фотосът не се прие от масовата публика, което изкара моделката извън нерви и тя започна да пръска жлъч, видя в профила ѝ Канал3.

Валериева за пореден път се опитва да прилича на богатите и известните. Доста от феновете обаче останаха учудени и резонно зададоха въпроса къде е виждала тя снимки на споменатите звездни дами с такъв натюрел.

Други пък бяха потресени как човек с толкова пластични операции изобщо си осмелява да твърди, че е естествен. Реакцията на Валериева бе очаквана - дълъг пост, в който т.нар. хейтъри можели да напуснат страницата ѝ и т.н.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати