Шок! Наглостта на Джино мина всякакви граници

Шок! Наглостта на Джино мина всякакви граници

Любимецът на народа Джино Бианкалана отново напомни за себе си. Победителят във ВИП Брадър удари в земята всички родни кифли по позьорщина.

В настоящият момент Бианкалана е в Америка при семейството си. Той обаче реши да напомни на българските си фенове за помпозния начин на живот, който води, като качи снимка на касова бележка. На нея се вижда, че българинът, който цял живот е живял и работил в Америка, е похарчил рекордната сума от 7 000 долара в клуб в Съединените Американски Щати, отбелязват от Всеки ден.

С неадекватната си постъпка Джино възмути дори и най-големите си фенове. Явно с провокативния фотос той искаше да получи одобрение, но си направи мечешка услуга. Под снимката заваляха грозни коментари, кой от кой по-обидни. Минути по-късно фотосът бе изтрит.

Падението на Джино започна още след излизането му от къщата на ВИП Брадър. Той падна в очите на всички, след като не дари и лев от печалбата, както обещаваше преди това. Освен в страната ни Джино не спря да се хвали с марковите си коли и след като се прибра в Америка.

Последният фотос на касовата бележка обаче премина всички морални граници, цъкат с език възмутени форумци.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати