Ужас! Мис България е съсипана

Ужас! Мис България е съсипана

Мис България 2013 година Нанси Карабойчева е съсипана. Приятелят ѝ ѝ нанесе съкрушителен удар.

Нанси и волейболистът Добромир Димитров са заедно, откакто красавицата е навършила пълнолетие. Те от години живееха заедно. Крахът в отношенията им обаче се оказало преместването им я слънчева Италия.

Двойката се премести в Перуджа, Италия, тъй като волейболистът бе взет от тамошен отбор. Докато в началото миската се радвала, че ще живее на Апенините, с времето нещата добили коренно различна посока, пише КлюкиБг.

Нанси и Добромир живеят в Италия от почти година, но красавицата така и не успяла да завърже нито едно приятелство. Освен това тя била заставена да стои по цял ден сама, тъй като приятелят ѝ бил на постоянни тренировки. В последните месеци тя все по често се връщала в България, тъй като просто нямала какво да прави в Италия.

Не на същото мнение обаче бил волейболистът. Той държал, когато се върне у дома, да е сготвено и уютно и много се дразнел на пътуванията на Нанси. Той дори ѝ поставил условието да си намери работа, тъй като нямал намерение да плаща ежеседмичните ѝ воаяжи. Крахът в отношенията им е близо, тъй като освен всичко друго Нанси не понасяла несигурността, в която живее. Тя обичала Добромир, но липсата на пръстен буквално я побърквала.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати