Не може да бъде! Мария Илиева и Любо от Те ще имат дете

Не може да бъде! Мария Илиева и Любо от Те ще имат дете
Снимка: facebook-profil

Певицата Мария Илиева, която напоследък беше доста критикувана заради връзката с по-младото си протеже Наско Колев, има желание най-сетне да стане майка. Гласовитата красавица, която вече не е първа младост, сериозно се замислила за наследници и дори започнала да се притеснява, че все още няма такива.

След като Илиева си дала сметка, че не може да разчита за това на младока Колев, тя решила да се ориентира към друг мачо от музикалния бранш и в крайна сметка се спряла на колегата си Любо Киров, който всъщност е и неин много добър приятел, пише ПИК.

Разсъждавайки дълго в тази насока, Мария стигнала до изводите, че идеята той да се превърне в баща на детето ѝ всъщност е доста добра. Бившият вокалист на група Те от своя страна също не бил против да има дете от Илиева, тъй като и за него този въпрос бил наболял.

Според една мълва през годините Любо и Мария са си споделяли радости и мъки, но и общо легло. Въпреки това към днешна дата между тях имало само едно топло приятелство. По тази причина те мислят да се сдобият с отроче чрез ин витро. Вярно, че методът не е никак евтин, но пък парите за тях не били от такова значение.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати