ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Глория натири Митко Пайнера

Глория натири Митко Пайнера

Глория

Глория е поредната певица, която напуска Пайнер. След годишните награди на компанията тя била кръвно обидена и е отказала да поднови договора си с шефа си Митко Пайнера.

Примата на поп фолка обмисля своето напускане от близо 2 години. След връчването на годишните награди на Пайнер обаче тя била категорична, че се маха от фирмата. Договорът ѝ изтича през май, след което Гло нямала никакво намерение повече да робува на инженер Димитров, пише КлюкиБг.

За поредна година Глория не присъстваше на наградите на мегакомпанията. Тя е свикнала да бъде пренебрегвана и по този начин си спестява публичното си унижение.

Тази година обаче певицата заслужаваше награда поне за сценично участие. Освен това според феновете албумът ѝ Пясъчни кули е най-продаваният диск от каталога на Пайнер за 2015-та година. Пайнера обаче решил да се подмаже на Мария, като даде наградата на нея.

Масло в огъня наливал и фактът, че от няколко години компанията не влагала нищо в кариерата на първата звезда от каталога си. Глория е повече от обидена и е на път да се превърне с поредната звезда, която ще напусне опустяващата компания.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати