Смях! Грък отряза Николета

Николета
Снимка: facebook-profil

Плеймейтката Николета Лозанова попадна в черен период. След като приключи развода си с футболиста Валери Божинов и остана сама, тя бе отрязана и от гръцката музикална звезда Никос Вертис.

Оказва се, че ден преди да заснемането на видеото към новата му песен Fovamai gia sena станало ясно, че вместо Николета, главно действащо лице в него ще е Мис Национален отбор по футбол Радост Тодорова, съобщава България днес.

Докато зложелателите ликуват, истината за случката е малко по-различна. Оказва се, че продуцентът Люси Иларионов избирал кой ще участва в клипа, а не гръцката взезда. Но не той пренебрегнал Николета.

Както винаги Николета кара всички да се съобразяват с нея. В деня преди снимките тя се обадила, че има спешен ангажимент и няма да дойде на снимките. Това хвърлило в истински ужас организаторите, които били подготвили всичко.

Само бързата реакция на Люси, който се свързал Тодорова, спасила положението. Така продукцията ще спести доста пари, тъй като хонорарът на миската бил в пъти по-малък от този на водещата на Папараци. Радост пък си осигурявала няколко ценни мигове слава. Така в крайна сметка всички останали доволни.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти