ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Шок! Диета е на път да убие Лили Иванова

Шок! Диета е на път да убие Лили Иванова

Лили Иванова

Примата на българската естрада Лили Иванова е в тежко състояние. Режимът, на който певицата се подлага от повече от 20 години, е увредил организма ѝ по непоправим начин и дори може да я убие.

Лили има изключително нестабилен хранителен режим, който с годините все повече усложнява здравословното ѝ състояние. В съчетание с всички проблеми, които застигат жените с напредването на възрастта, настоящото положение на любимката на поколения българи изобщо не е розово.

С напредване на възрастта женските кости изтъняват. Всеизвестен факт е, че естрадната легенда страда от мъчителна остеопороза от години. В последните месеци състоянието се изострило и болките станали нетърпими.

Всичко това се обуславя от факта, че от години насам Иванова е изключила от менюто си всички храни с бял цвят, брашно и млечни продукти, съобщава България днес. Лошото е, че именно в млякото и яйцата се съдържа така необходимият за състоянието ѝ калций. Диетата, която спазва в последните 2 десетилетия обаче, е лишила тялото ѝ от този важен елемент.

Освен остеопороза, диетата докарала на Лили анемия, високо кръвно и проблеми с холестерола, сърдечни и бъбречни увреждания. Тя е прибегнала до съветите на едно от най-големите светила в медицината, като наскоро публично благодари на лекарите, които полагат неимоверни усилия да закрепят крехкото ѝ здраве. Лошото е, че полученият дефицит и състоянието, до което Лили сама се е докарала, са необратими.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати