Слави Трифонов прибира 2 милиона в Лондон

Слави Трифонов
Снимка: Шоуто на Слави

2 милиона лева – толкова пари ще спечели Слави Трифонов от концерта си в Лондон тази пролет. Огромният интерес наложи организаторите да сменят първоначално избраната зала с по-голяма.

Грандиозният концерт на Слави в Лондон бе планиран за 23-ти април в зала Троски. Тя обаче побива едва 2 500 души, докато заявилите желание хора да присъстват са пет пъти повече. За това датата бе изместена за 21-ви май, когато по-голямата и престижна зала Уембли Арена е свободна. Тя се намира срещу емблематичния стадион Уембли и побира 12 500 души.

Билетите за зала Трокси свършиха за дни. С това Слави за пореден път доказа, че е най-добрият. Подобен фурор не е предизвиквала никоя родна звезда. Дори участията на Лили Иванова и Васил Найденов не предизвикват подобен интерес.

За огромната зала Слави ще даде около 400 000 лева, плюс още половин милион за самолетни билети, хотел, транспорт и др. Въпреки това простата сметка показва, че Трифонов ще прибере чисти 2 милиона. Най-масово продаваните билети са на цена около стотина лири, т.е около 245 лева. При зала с капацитет от 12 500 души, приходът се равнява на 1 250 000 лири или над 3 милиона лева.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати