Роко към Мадона: Аз съм син на кучка!

Мадона

Идолът на поколенията певицата Мадона преживя поредния удар на съдбата. Точно когато трябваше да стане ясно кой взима попечителството над 15-годишният ѝ син Роко – тя или бившият ѝ съпруг Гай Ричи, стана нещо нечувано. Детето пренесе войната в социалните мрежи и пред целия свят нарече майка си кучка.

В личния си профил Роко написа: Аз съм син на кучка! Момчето се пренесе при баща си във Великобритания още преди Коледа и категорично отказва да се върне при майка си в Ню Йорк. Родителите водят люта война, която като че ли никога няма да приключи.

Попзвездата не скри изумлението си от изказването на сина си. Тя страда много през последните месеци заради влошените си отношения с Роко. Това намери израз в редица нейни концерти, на които тя се появяваше пияна на сцената, псуваше, държеше се недостойно, след което плачеше.

Изявлението се е появило в Инстаграм в профил под името на Роко Ричи. В медиите се появиха спекулации дали това изобщо е истинският профил на младежа, тъй като повечето снимки са заключени, а тези, които се виждат, са еднотипни. Малко след като постът се появи, Мадона обяви, че във вторник ще лети до Великобритания, тъй като не е виждала сина си от Коледа. Ако срещата изобщо се състои, тя ще е първата от заминаването на Роко преди Коледа.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати