Гала разменя силикон срещу реклама

Гала
Снимка: fb-profil

Водещата на На кафе Гала обърна предаването си в разменна монета. Тя е решена да рекламира всеки пластичен хирург, който се съгласи да ѝ сложи силиконови импланти безплатно.

Гала от години поддържа имиджа на красавица и мерките на манекенка. Постоянните диети обаче съсипаха бюста ѝ и днес тя е плоска като дъска. За да поправи това, 49-годишната водеща е решена да си сложи силикон.

Идеята на Гала е да повдигне бюста си съвсем малко и да добие форми, като преди десет години. Тогава водещата позира за Плейбой. Тя обаче нямала никакво намерение да плаща за интервенцията.

От известно време в На кафе бе възстановена рубриката Мисия красота. Там основна тема е естетичната хирургия. Именно в нея Гала предлага на всеки пластичен хирург да рекламира дейността си. В замяна обаче той трябва да ѝ направи пластичната операция напълно безплатно, пишат от Блиц.

Това изобщо не е първият път, в който Гала си проси облаги чрез предаването. Всеки гост при нея бил задължен да ѝ предоставя безвъзмездно услугите си. Говори се, че именно по този начин тя е обзавела жилището си, напълнила е гардероба си и е обиколила света, без да плаща нищо.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати