Разби го! Емилия заряза Коко, смени го с нов

Разби го! Емилия заряза Коко, смени го с нов

Фолкпевицата Емилия се събуди. След като дълги години сляпо вървеше след съпруга си Коко Динев, изпълнителката взе живота си в ръце.

Години наред обиди, изневери и бой – това бе животът на Емилия досега. Но както казват хората, нищо не е вечно – нито хубавото, нито лошото.

Изпълнителката, която години наред се бе превърнала в робиня за Коко в името на сина им, най-после надигна глава. Тя показа на съпруга си, че не може да я мачка и търпението и вярността също си имат граница.

След като я заряза навръх рождения ѝ ден, Емилия прогледна. Певицата действа скоростно и дори вече може да се похвали с нов мъж до себе си. Той се казва Пламен и е управител на столична дискотека, съобщава КлюкиБг. Те се познавали от доста време, но докато до скоро Емилия го възприемала като поредния ухажор, след като скъсала емоционалната си привързаност с Динев, съзряла в него нещо повече.

Новината за новата светска двойка обиколи София, и най-вече чалга средите, за часове. Няма съмнение, че слухът е достигнал и до Коко Динев, но за момента реакция няма. Тя обаче няма да закъснее и не се знае с какви разрушителни мащаби ще връхлети.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати