Срази ги! Митко Щерев забрани на Есил Дюран и Евгени Минчев да пеят песните му

Есил Дюран

Композиторът Митко Щерев е автор на не една и две от великите български песни. Той е бесен на певицата Есил Дюран и светския лъв Евгени Минчев, че са записали песен в музикалния си репертоар - емблематичното парче на Емил Димитров Има любов.

Щерев е категоричен, че не иска Дюран и изживяващия се като нейна сценична половинка в последно време Евгени Минчев да пеят песните му. Той и останалите естрадни звезди вдигнаха глас срещу решението на светския лъв и чалгаджийката да запишат дуетна песен върху легендарното парче.

Никой в музикалната гилдия не одобрява намерението на Евгени и Есил. Въпреки това те не само записаха песента, но и я изпълняват по националните телевизия и радио. Евгени звъннал на Щерев и го помолил да му позволи да изпълнява песента. Митко мислел, че става въпрос за еднократно изпълнение и дал съгласието си, пише СлаваБг.

След като станал свидетел на наглото присвояване, Щерев бил повече от бесен. От една страна, за него е Евгени Минчев, който не е професионален певец. От друга - стои Есил Дюран - чалга певица, която няма право да изпълнява негови песни. Той е категоричен, че Емил Димитров е създал едни от най-големите улични хитове и не смята, че дуетът може да се мери с него, дори и на шега.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
07.05.2019 18:35
Браво г-н Щерев!!!Само така с тез извратеняци!Не стига ,че гнусната чалга съсипа цели две поколения българи,ами посегнаха на "Има любов" .Гнусното ватманче да си гледа педерунгелите от своето обкръжение и да не посяга на вечните песни на България!Защото има провидение и да не стъпи накриво през ноща,когато е разюзданата сган под дъгата.На гнусната чалгарка не и знам името,но с това ,с което се представя е срам .Какво лошо има да позваш истинското си име? Защо Великата Тина Търнър е фактор в шоу бизнеса?Ами много просто:Защото е велика!!!Пяла на всички континентиииии!Долу ръцете от произведенията на Великите БГ композитори.Научете се да си плащате за интелектуалния труд на другите!Толкова е просто!
0
0