Семейство Халваджиян в шок! Танцьорката Алекс си показа рогата

Семейство Халваджиян в шок! Танцьорката Алекс си показа рогата

Продуцентът Маги Халваджиян и съпругата му Кремена не могат да повярват какво им дойде до главата. Снахата, за която даваха мило и драго – танцьорката Алекс Енева, се оказа коренно различен човек от този, за когото я смятаха до момента. След като си подсигури хубав живот, тя показа истинското си лице.

Гаджето на сина на семейство Халваджиян - Бедрос, бе танцьорка в шоуто Господари на ефира. Тя направи всичко възможно, за да го омае и да се уреди много по-добре от останалите си колежки, които след края на договора потъват в забвение. И докато доскоро тя се показваше като добра и хрисима снаха, днес си показа зъбите.

Алекс все по-често вдигала луди скандали на мъжа си Бебо и то без определена причина или повод. Тя се държала като принцеса и влудявала цялото семейство. Някои предполагат, че промяната се дължи на зараждащи се чувства между Алекс и актьора Калин Врачански, който приема уроци по хореография от нея в шоуто Като две капки вода, съобщава КлюкиБг.

Според други причината е много по-проста. Танцьорката винаги е била скрита лимонка и до сега съвсем целенасочено се е държала прилично, за да накара родителите на Бебо да я приемат като своя дъщеря. След като видяла колко привързани са всички към сина им Еди, тя решила, че вече може да си развява байрака.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати