Преслава постави Фънки на колене

Преслава постави Фънки на колене

Музикантът Фънки, който доскоро се славеше като един от най-безпощадните от журито на Като две капки вода, склони глава пред фолкпевицата Преслава. Оказва се, че чалга певицата има мощен гръб, на който дължи многото си успехи и призове през кариерата си до момента.

Фънки, от страшилище, с безпощаден и справедлив нрав, днес се превърна в човек без капка авторитет. Той дори си позволи да излъже в ефир.

Оказва се, че неслучайно Преслава всяка година печели най-престижните призове, въпреки че феновете и колегите ѝ са напълно несъгласни с това. Оказва се, че над изпълнителката бдят закрилници, които са успели да затворят устата дори на Фънки. Той бил предупреден да не я разстройва, иначе ще стане лошо, съобщава КлюкиБг.

Заклетият рокаджия в последно време не само е по-обран в критиките си, но и не спира да се подмазва на чалгаджийката. Въпреки посредствените си изпълнения, тя винаги отнася по някой и друг комплимент от Фънки.

След като чу песента на Преслава Лъжа е, изпълнена от Поли Генова пък, грубият мъжага буквално се размаза от удоволствие. Той бе категоричен, че не е и предполагал, че Преси има подобни песни с рокаджийско звучене.

Това можеше и да е истина, ако не беше Мюзик Айдъл 2. Там бе дебютът на Фънки като злодей, когато младата надежда Нора Караиванова изпълни същата песен. Тогава той не спести лавината от критики и обиди както към момичето, така и към песента на Преслава.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати