Черна прокоба тегне над Преслава! Погребала двама любовника

Черна прокоба тегне над Преслава! Погребала двама любовника

Черна прокоба тегне над фолкдивата Преслава. През годините тя е погребала двама любовници.

Днес Преси е една от най-успешните певици, която си позволява да води доста разкрепостен живот. Оказва се, че зад маската на разврата тя крие едно наранено от съдбата сърце. През годините тя е погребала не един, а цели двама любовника.

Първата любов и първият мъж, на когото Преслава се отдала, загива в нелепа катастрофа. Петя, както е истинското име на чалгаджийката, още от детските си години ходела със съученика си Пламен. Момчето било крайно ревниво и последвало още ненавършилата 20 години певица в Димитровград в зората на кариерата ѝ. Скоро след това се и разделили. А малко след това Пламен загива в катастрофа, а Преслава и до днес се обвинява, че не е постъпила коректно с него и му е разбила сърцето, пише Хотарена.

Години по-късно фаталният край застига и друг любовник на Преси. Това е наркодилърът Стефан Белев-Дръпнатия, който бе част от бандата на Рижите. Той е открит застрелян в личния си автомобил. Когато съобщават новината на Преслава, тя избухва в сълзи. До последно тя твърдяла, че нямала нищо общо с престъпника, докато полицията не открива техни интимни снимки в личния телефон на Дръпнатия.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати