Орлин Павлов не иска и да чува за жени

Орлин Павлов

Певецът Орлин Павлов е крайно разочарован от женското съсловие. Той предпочита да е сам, отколкото използван за пари и слава.

Орлин Павлов от години се е сдобил със статута навечния ерген. Това изобщо не е случайно. Самият той признава, че най-вероятно никога няма да не мине под венчило.

Винаги харесван от всички дами, Орлин все още е сам. Това е лично негов избор. Противно на неписаните правила, той не желае да свива семейно гнездо, поне на този етап от живота си.

Павлов по принцип е романтик, но все още в живота му не се е появила подходящата дама, на която да дари сърцето си. Въпреки това той продължавал да вярва в любовта. За дългогодишната си самота обаче не обвинявал себе си, а жените.

Изпълнителят бил категоричен, че на днешно време нежната част от обществото е изключително меркантилна и не заслужава вниманието му. За това и не се впускал в сериозни връзки и залагал само на свалките за една нощ, съобщава Клюкибг.

Павлов мечтае за жена, която да иска него като мъж. Писнало му е от жени, които искат да ги издържа или са с него само защото е известен. Загубил надежда, че ще срещне истинската си половинка, той не смятал, че късметът някога ще му се усмихне и ще сключи истински брак.

Красавецът бил потресен от жените, които до момента са били в живота му, и предпочитал да остане сам, отколкото да се обвърже с някоя такава.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати