Еди Мърфи чака своето девето дете

Еди Мърфи

Холивудската звезда Еди Мърфи е в очакване на своята шеста дъщеря и девето дете. Това безспорно го поставя на челно място по плодовитост сред звездните актьори.

Следващият месец щастието ще споходи Еди за девети път. Това призна австралийския модел Пейдж Бътчър, с когото 55-годишният актьор има връзка от четири години. Това ще е първото им общо дете.

Еди Мърфи бе принуден да признае за бебето от папараци, които го приклещиха, докато си пиеше сутрешното кафе в Бевърли Хилс. С усмивка той заяви, че с приятелката му чакат момиченце. Комедийният актьор добави, че е крайно развълнуван, въпреки че вече има богат опит в бащинството.

До момента чернокожият актьор има пет момичета, Брия, Шейн, Зола и Бела от брака си с Никол Мърфи. Двамата се разведоха през 2006 година след 22-годишен брак. Петото момиче му роди бившата спайска Мел Би Мърфи - 6-годишната Ейнджъл.

Мърфи има и три момчета – Майлъс от брака си с Никол, Ерик от кратката си афера с Паулет МакНийли и Крисчън от бившата си изгора Тамата Хууд. Интересното е, че въпреки че са от различни майки, децата се събират заедно на всички по-големи празници в имението на Еди.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати