Хилда Казасян с пръстен, без сватба

Хилда Казасян
Снимка: novanews

Певицата Хилда Казасян носи годежен пръстен, но без сватба. За нея бижуто е напълно достатъчно, за да се чувства сигурна в половинката си. Дори е равносилно на брак.

Приятелят на изпълнителката Пламен ѝ предложил брак още преди две години. Романтик по душа, той отскочил до Турция, откъдето купил красивото бижу. Веднага след като се върнал в България, той сюрпризирал Хилда. Без каквито и да било въпроси, двойката просто си казала, че се обича.

Певицата е категорична, че не вижда особен смисъл в брака. И тя, и Пламен са били женени в миналото и не искат отново да минават по този път. Всички тези откровени признания направи Хилда пред списание Lova style.

Джаз дивата призна, че в миналото с Пламен са мислели за осиновяването на дете. В настоящия момент обаче са изоставили тази идея поради многото си ангажименти. Хилда е щастлива, че Пламен се грижи с цялата си любов за дъщеря ѝ Надежда и че връзката им е повече от хармонична. Тя е оставила в миналото много бурни любовни истории и днес е по-щастлива от всякога.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати