Вижда му се края! Венета изрита Тишо

Вижда му се края! Венета изрита Тишо

Бракът на Венета Райкова е към своя край. Бившата тв водеща и настояща писателка е изгонила мъжа си Тихомир, той спи в ресторанта си.

Тихомир вече не е желан в семейното ложе и служителите му често-често го заварват да нощува в ресторанта си. Положението е такова от два месеца, а за проблемите в семейството на блондинката се говори от миналото лято.

Венета умело използва ПР уменията си и успя да тушира слуховете за проблемите си с влюбени снимки, на които демонстрира щастлив семеен живот. Малко преди празниците обаче нещата излязоха извън контрол и тя нямаше как да прикрие изневерите на съпруга си.

Любовницата на Тохомир все по-често идвала в индийския му ресторант, където получавала безплатни обеди и вечери. Неверният съпруг обаче преминал границата, като подарил на любовницата си един от любимите парфюми на Венета.

Райкова призна за проблемите си в брака и при Гала, когато представи книгата си - дебютния си роман Триумфът на кучките, миналия месец. Тогава русокосата красавица призна, че досущ като героинята в книгата си тя мечтае за силно влюбване и понякога съжалява, че е еманципирана, пише Всеки ден.

От няколко седмици насам обаче положението е ескалирало и двамата съпрузи не могат да се гледат. След като не прекараха заедно Свети Валентин и Тихомир отсъстваше на премиерата на книгата на водещата и се заговори, че тя го е изхвърлила от дома им. Служителите на ресторанта виждали как Тихомир всяка вечер затваря ресторанта отвътре и рано отново е на линия. Това води до логичното заключение, че мястото се е превърнало в негов втори дом.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари