Кали: Галена заслужаваше наградата Певица на годината

Кали

Фолкпевицата Кали никога не си е мерела приказките. В поредното си интервю бунтарката на попфолка разкри истината за нагарите на Планета.

Поредните награди на Планета бяха раздадени преди повече от месец, но скандалите все още бушуват с пълна сила. Първият от тях се зароди още с откриването на концерта от Кали. Според феновете тя изцяло бе копирала Емилия, която преди години откри концерта в бяла рокля, изпълнявайки песента си на стол.

Кали призна, че база за сравнение има, но скандал между нея и колежката ѝ не е имало. Пред Кристина Патрашкова в предаването Папараци тя заяви, че само може да се гордее, че я сравняват с подобна звезда като Емилия.

Относно скандала между Преслава и Галена и борбата за наградата Певица на годината Кали също изрази крайно мнение. Тя заяви, че Галена е трябвало да отнесе наградата и посочи солидни доводи в тази насока.

По-добра според Кали е била годината за Галена. Тя е инвестирала много повече средства и е успяла да предложи и нахрани поп-фолк потребителя с нещо много по-ценно, отколкото много европейски звезди могат да си позволят. На Преслава никога не ѝ се е налагало да влага толкова много средства просто защото при нея е инвестирано отгоре. Тя е изключително харизматична и всичко ѝ се получава по-лесно, сподели още Кали.

Когато си инвестирал и работил толкова много, е нормално да се разсърдиш, обобщи Кали. Тук не става въпрос за приятелство, а за възвращаемост на средствата по отношение на инвестицията.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати