Плейбой! Юксел Кадриев заби поредното гадже

Плейбой! Юксел Кадриев заби поредното гадже
Снимка: kliuki-net

Водещият Юксел Кадриев заби поредното гадже. Новата му приятелка е русокоса красавица, цели дванадесет години по-млада от него.

Кадриев преживява бурна любовна афера с поредната дама на сърцето му. Момичето е репортерка, наскоро постъпила на работа в Би Ти Ви. Тя е изключително обаятелна и прилича на бившата съпруга на водещия на новините, оперната певица Бонка, само че на млади години.

В последно време Юксел сменя жените като носни кърпички. След като се раздели с дългогодишната си приятелка, брюнетка с естествено излъчване, той бе забелязан в компанията на излъскана силиконка. След като двамата бяха засечени от папараци обаче, се оказа, че дамата е семейна.

Тя била поставена на кръстопът, след като връзката им стана публично достояние, и решила, че е много по-умно да остане при богатия си съпруг вместо с не дотам добре подплатения Юксел, пише Клюкибг.

След като остана отново сам, Кадиев бързо се сдоби с нова приятелка. Колко време ще продължи настоящата му забивка обаче, само времето ще покаже.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати