ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»И Райна бясна на Пайнера

И Райна бясна на Пайнера

Райна

Пилето на фолка Райна е бясна на продуцента си Митко Димитров. Тя недоумява защо нейните участия не се рекламират по фирмената телевизия Пайнер. В това изпълнителката виждала заговор срещу себе си.

Райна се чувствала онеправдана и саботирана и обвинявала за всичко това шефа си. Поведението ѝ обаче крайно вбесило Пайнера, който се зарекъл, че няма да остави нещата така.

За разлика от колежките си, Райна не прави публични скандали, но в личните си отношения е безцеремонна. От известно време тя наистина е в немилост пред шефа си, но причина за това е отказът ѝ да поема кой знае колко работа.

Макар и тихомълком, Райна прави каквото си иска. Тя не е записвала нова песен от месеци и редовно отказва участия по заведенията. Чашата преляла, след като последните месеци заряза изцяло работата си и пое към екзотичните курорти на далечни страни, пише Хотнюз.

Когато Райна запише нова песен, тя логично получава повече покани за участия, но и тогава пее избирателно, споделят от кухнята на компанията. Заради всичко това Митко Пайнера наредил да бъдат спрени всичките реклами за участията ѝ.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати