Михаела прости на Павел! Двамата работят за бебе

Михаела Филева

Сагата между Михаела Филева и рапъра Павел продължава. Оказва се, че в настоящия момент двамата са се събрали. Рапърът обаче трябва да плати висока цена за да бъде с жената, която обича.

Преди два дни Павел се появи в публиката на България търси талант, където младата певица е жури. Той не спря да ръкопляска и да се усмихва, с което ясно показа, че отново е с Михаела. Оказва се обаче, че той е получил прошката ѝ на доста висока цена.

Както стана ясно преди време, Михаела е готова за брак и деца, а Павел не искал и да чуе. Това стана причина и красавицата да го зареже, въпреки че още го обичаше. Павел страда много и накрая склони да се ожени за нея и да имат дете, Клюкибг.

Другият проблем между младите влюбени бе крайната ревност на Павел. След като си изпатила от крайно грубите свалки на Ицо Хазарта и Асен Блатечки обаче, Филева решила, че нейното момче в крайна сметка не е толкова лошо.

Тя цени и факта, че Павел все пак е склонил да се обвърже сериозно с нея, въпреки крехката си възраст и пословичната несигурност на мъжете у нас.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати