Шок! Албена Вулева разкри защо е сама

Албена Вулева

Албена Вулева е разделена с дългогодишния си приятел Недик Недев. Тя разкри истинската причина за самотата, обсебила живота ѝ.

Тв водещата, която в момента участва в хитовото предаване Звездни стажанти, за пръв път проговори за раздялата си с приятеля си пред списание LOVE style. Тя разкри много лични неща за живота си, за които до момента отказваше да говори.

Вулева и Недик са разделени от повече от година. Тя бяха заедно над 10 години. Конкретна причина за краха във връзката им няма, просто пътищата им са се разделили.

С течение на времето от любовници те са се превърнали в приятели, каквито Албена твърди, че са си останали и до днес. Въпреки това Вулева сякаш изобщо не се вълнува, че бившият ѝ вече си има нова приятелка, пише Лайфстайл.

Причината за това Албена да е сама най-вероятно се дължи на факта, че тя не е като обикновените жени. Тв водещата не иска да създава семейство и да има деца. Според Вулева най-страшното нещо, което може да ѝ се случи, е да се превърне в изнервена и недоволна майка.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари