Кърджилова излиза в майчинство на Цветница

Деян и Радина
Снимка: fb-profil

Актрисата Радина Кърджилова излиза в майчинство на Цветница. Приятелката на Деян Донков получава звездно отношение. Колежките ѝ обаче не са съгласни.

В театър Българска армия, където Радина играе, тя се ползва със статута на звезда от световно ниво. Тази събота, на Лазаровден, тя ще изиграе своето последно представление. Кърджилова излиза в майчинство, но за разлика от колежките си, тя няма да бъде заменена.

Докато Радина чака щастливото събитие, както и докато се възстанови и събере сили да се върне на сцената, нейна заместница няма да се търси. Всички представления, в които участва, ще бъдат замразени, а афишите им свалени, докато принцесата не се завърне в кралството, пише Хотарена.

Останалите актриси в театъра са повече от ядосани. Откъде-накъде ще ѝ свалят представленията, докато се върне, и никой няма да я замества? Все едно е Елизабет Тейлър! – говорят зад гърба на колежката си те.

На Радина пък изобщо не ѝ пука и е изключително щастлива, че излиза в майчинство именно на светлия християнски празник Цветница. Очаква се актрисата да роди първия си наследник в края на май или началото на юни.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати