Родителите на Благой разплакаха Десислава! Певицата е в несвяст

Десислава
Снимка: facebook-profil

Фолкпевицата Десислава отново рони крокодилски сълзи. Мъжете в живота ѝ ѝ носят само тъга, но тя не се отказва. Последното ѝ завоевание, младокът Благой Найденов, направи фатална грешка, като запозна избраницата с родителите си.

Новото момче до Деси е с цели 18 години по-младо от нея. Въпреки подмятанията на феновете и колегите ѝ, на певицата не ѝ пукаше. Досега.

Малката Кобра, както е известен Найденов, завел Десислава в дома на родителите си. Тя обаче не успяла да прекрачи дори прага. Когато видяла кого води синът ѝ, майката на Благой изпаднала в дива ярост.

Дърта чанта, никаквица - това са само част от епитетите, които жената използвала. Тя била категорична, че няма да позволи на жена, която е неин набор, а не на сина ѝ, да му съсипе живота така, както е съсипала нейния собствен, съобщава Клюкибг.

Деси буквално избягала на улицата, обляна в сълзи. От дни певицата плаче затворена в дома си, защото не знае какво ще реши Найденов. Родителите на младока са му поставили условие – или зарязва певицата, или забравя за тях.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати