ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Брадърът Здравко – за Биг Брадър и славата

Брадърът Здравко – за Биг Брадър и славата

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k476
Здравко и Христина

Здравко от Биг Брадър или известен още като първия победител в риалитито, проговори откровено за славата и успеха. Той не одобрява днешния облик на предаването, превърнало се в сериал.

Биг Брадър 2004 година бе единственият достоен сезон в историята на предаването, категоричен е Здравко. Днес всичко върви по сюжетни линии и е по-скоро като сапунен сериал, добавя още той. И наистина, в сезона на първия победител всичко бе натурално, без драми, любовни триъгълници и други такива. Това превръща Здравко в един от най-истинските и натурални победители.

Досега се смяташе, че бизнесменът не говори за предаването заради победата на жена му Христина. Тя излезе като победител във Вип Брадър. Тогава цяла България обвини продуцентите, че са нагласили вота, пипомня Клюкибг.

Оказва се обаче, че двойката никак не е щастлива от развоя на събитията. Здравко и Христина спечелиха пари, с които оправиха живота си, но медийната слава промени живота им.

Гларусът смята, че и без Биг Брадър щеше да успее с бизнеса си, който стартира малко преди началото на първия сезон. Предаването му е донесло повече негативи, отколкото някой предполага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest