ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Шок! Лора Караджова отказва бебетата

Шок! Лора Караджова отказва бебетата

Лора Караджова

Лора Караджова постави в доста неудобно положение приятеля си Валентин Славов. След като преди година двамата се сдобиха с дъщеричка, певицата е категорична, че никога няма да ражда отново.

Причината за категоричното решение на Лора е тежката ѝ първа бременност и промените, които настъпиха в тялото ѝ. Въпреки това отказът ѝ не се нрави особено много на възлюбения ѝ. Той бил луд по децата и искал голямо семейство. Именно затова до сега поп дивата пазела в тайна намеренията си, пише Клюкибг.

Освен Валентин разстроени от решението на снахата били и неговите родители. Те обаче знаели, че момчето им е под чехъл и няма какво да направят. Вальо имал ниско самочувствие, тъй като приятелката му изкарва повече пари, а домът им бил осигурен от бащата на Лора, шише Клюкибг.

От друга страна, Лора винаги е била свободолюбива и е свикнала нещата винаги да стават, както тя иска. Въпреки че Валентин изглежда по-силен характер от бившия ѝ Део, явно и на него не му достига смелост, за да се изправи пред дъщерята на Данчо Караджов. Слухът гласи, че момчето не може да вземе никакво решение в дома, преди да се допита до мнението на Лора.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати