Дарина Павлова се жени за Бандерас?

Дарина Павлова

Дарина Павлова, вдовицата на Илия Павлов, може да стане жена на Антонио Бандерас. Отношенията им от години са повече от близки, а отскоро са преминали границата на обикновеното приятелство.

Павлова и Бандерас са приятели от много години. Нашенката изчака актьора да се разведе с Мелaни Грифит и недвусмислено показа, че има по-сериозни намерения към него. Миналата година двамата отпразнуваха заедно рождения ден на Бандерас на яхтата на Павлова. Те обикаляха бреговете около Марбея, а на фотосите от събитието се видя, че двамата са облечени в един тон, припомня Клюкибг.

След като слухът за интимна връзка между тях обиколи света, Бандерас отрече да има нещо повече от приятелство между него и вдовицата на Павлов. Тогава той дори заяви, че скоро смята да се ожени за приятелката си актрисата Никол Кимпел.

Това обаче така и не се случи, така че нищо чудно скоро не блондинката, а Дарина Павлова да мине под венчило със звездата.

Според слуховете обаче по време на последното гостуване на Антонио при Павлова в Италия нещата излезли извън контрол и двамата са се отдали на отдавна потисканата страст помежду си.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати