Емилия – с ново бебе и тайна сватба

Емилия

Фолкпевицата Емилия е бременна. Изпълнителката най-после е узаконила връзката си с бизнесмена Коко Динев. Двамата са се венчали тайно, а днес чакат своя втори наследник.

Емилия загатна за състоянието си в интервю за телевизия Планета. В него тя оповести, че в следващите месеци не се очаква да издаде албум, но в живота ѝ се е случило голямо щастие, което предпочита да запази в тайна.

И без да бе загатнала за бременността обаче, на Емилия вече ѝ личи. Освен коремчето тя е качила няколко килца, а лицето ѝ е станало като месечина. Новото бебе ще е второ за Емилия и трето за Коко, който има дъщеря от колежката на жена си, певицата Анелия, припомнят от Клюкинет.

Емилия отказва да говори за бебето от суеверие. Друг интересен елемент от интервюто ѝ бе фактът, че певицата за пръв път нарече Коко Динев свой съпруг. До момента тя никога не си бе позволявала да използва тази квалификация за него, въпреки че двамата са заедно от години и имат един пораснал син. Това породи съмнение дали двамата не се сключили таен брак.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати