ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Тони Дачева сложи силикон на 49

Тони Дачева сложи силикон на 49

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k476
Тони Дачева сложи силикон на 49

Певицата Тони Дачева си сложи силикон на рекордните 49 години. След като моделира бюста си, тя е решена да се заеме и с килограмите.

Чисто нови силиконови гърди си е подарила Тони Дачева за 49-тия си рожден ден. Пионерката в чалга бранша имаше участие пред българите в Испания, където се похвали с новата си придобивка. Дачева не остави безразлична мъжката част от публиката, пише Хотарена.

Тони никога не е била доволна от бюста си, но досега така и не бе събрала смелост да легне под ножа. Липсата на сериозни ангажименти в последните години обаче я накарала да предприеме тази сериозна стъпка. Ако е гарга, да е рошава, казала си певицата и наляла солидно количество силикон в пазвата си.

Безпаричието накарало ямболийката да сложи от евтините импланти. Тя се е сдобила с нов бюст за скромната сума от пет бона. С това Тони се надявала да възобнови кариерата си и да припечели малко пари, с които да закърпи семейния бюджет. От известно време изпълнителката харчи последните резерви от спестяванията си и беше време да предприеме нещо, пише Слава.

След гърдите Тони Дачева ще се заеме и с тялото си. С напредването на възрастта тя качи солидно количество килограми покрай диабета. В началото болестта втали, но след това тя започна да задържа вода и метаболизмът ѝ сериозно се забави. Това доведе до настоящата ѝ пухкава визия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest