ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Ужас! Черен период застигна Джуджи

Ужас! Черен период застигна Джуджи

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k473
Ужас! Черен период застигна Джуджи
Снимка: fb-profil

Бившата ко-водеща на предаването На кафе Деляна Маринова - Джуджи не може да повярва на това, което ѝ се случва. Поредица от трагедии изтриха широката усмивка от лицето ѝ.

Най-усмихнатият човек в страната получи не един и два удара от съдбата. В последното си интервю тя разкри за цялата болка, която я мъчи.

Всичко започна с уволнението ѝ от На кафе. Тя разкри, че с Гала не са имали търкания, дори напротив – двете са плакали като деца, защото ги разделят. Джуджи няма да се връща в предаването, защото никой не я е поканил. Така и не разбрала каква е била и причината да я изгонят.

Малко след позорното уволнение Джуджи изживяла ужаса на рака. Заболяла майка ѝ, която за късмет се възстановила напълно. Съдбата обаче не се спряла.

Последвал инцидента със сина на Джуджи. Заради несподелена любов момчето се хвърлили от шестия етаж. Русокоската изживява най-големия ужас за всяка майка, да не знае дали отрочето ѝ ще оцелее. За щастие момчето се възстановило напълно и днес посещава добър психолог, пише Клюкибг.

Единственото, за което чаровницата се моли, е лошият период да е останал в миналото. Джуджи дори обмисля да стартира собствено шоу до няколко месеца, но пази в тайна коя е медията, която ще се възползва от услугите ѝ.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest