Албена Михова: Тома тормозеше сина ми, затова го оставих

Албена Михова: Тома тормозеше сина ми, затова го оставих

Актрисата Албена Михова все още се възстановява от раздялата с дългогодишния си приятел Тома Здравков. Няколко месеца трябваха на чаровницата, за да преодолее страха и да проговори откровено за отношенията им и причината за краха във връзката.

Албена и Тома бяха заедно няколко щастливи години. Именно затова скоростната им раздяла остави озадачени приятели, роднини и фенове. Още по-странното е, че те не успяха да запазят добрия тон и днес дори не си говорят.

Михова е категорична, че не иска да вижда бившия дори на снимка. Причината за това е тормозът, който музикантът от Мюзик Айдъл нанесъл на сина ѝ.

През целия период на връзката им малчуганът така и не успял да свикне с новия си татко, камо ли да го обикне. Тома, от своя страна, също ревнувал силно от сина на Албена. Нещата ескалирали дотолкова, че актрисата можела да види в очите на доста по-младия си любим омразата към собственото ѝ дете, пише Клюкибг.

С времето Тома започнал да се държи все по-грубо и по-грубо с малкия, говорел троснато, избухвал. Синът на Михова бил истински изплашен. Тогава тя взела крайното решение да изхвърли музиканта от живота си.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати