Майката на Десислава вдига сватба, певицата е в шок

Десислава
Снимка: facebook-profil

Фолкпевицата Десислава не знае как да реагира на случващото се в живота ѝ. Съдбата сякаш не е отредила на изпълнителката да изживее тръпката на истинската любов.

Деси получи обичта на народа и излезе като безспорен победител от риалити предаването Биг Брадър Ол Старс. Това обаче се оказа единственото хубаво нещо, което ѝ се е случвало в последно време.

Бившият ѝ Зарко я опозори пред цяла България и ѝ показа, че не значи нищо за него, а днес всички ѝ се подиграват за доста по-малкия от нея Благой Найденов, с когото дори не е сигурна дали има връзка. Последната новина обаче е на път да я съсипе.

Оказва се, че майката на Деси Женя Гайдерова ще мине под венчилото. Избраникът на родителката е на годините на дъщеря ѝ, пише Клюкибг.

55-годишната майка на Десислава е срещнала бъдещия си съпруг в хотела в Англия, където дъщеря ѝ я уреди да работи преди време. Влюбената двойка иска певицата да им стане кума.

Деси била доста шокирана от новината, но все пак се радвала за майка си. Въпреки това тя не пропуснала да си поплаче и от мъка за това, че скоро няма изгледи нещо толкова хубаво да се случи и на нея.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати