Лейди Кити Спенсър и принц Хари в борба за виманието на папараците

Принц Хари

Принц Хари и лейди Кити Спенсър са едни от любимците на папараците. Въпреки че принцът е правил не една и две лудории, широко отразени в пресата и скандализирали двореца, днес лейди Спенсър го надмина. Красавицата се забърка с женен мъж, с което остави кралските си роднини без думи.

Хубавицата наскоро се раздели с последното си гадже. Вместо да страда обаче, тя се забърка в афера с женения Николо Баратиери ди Сан Пиетро - два пъти по-възрастен от нея италианец.

Сан Пиетро има три деца и е само шест години по-млад от бащата на любовницата му, граф Ърл Спенсър. В началото двамата се срещаха в Италия, а отскоро обитават апартамент в южната част на Кенсингтън.

Лейди Кейт дори успя да разведе новият си любим. След като връзката им стана обществено достояние обаче, дворецът притисна представителката си. Така двойката стана доста по-дискретна от преди. Въпреки че е известна със страстта си към забавленията и скандалите, двойничката на лейди Даяна е решила да се кротне. А всички във Великобритания се питат - докога?

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати