Мария със забрана да готви

Мария

Фолкпевицата Мария се оказа доста доста по-различна от колежките си. Освен с професионалните си ангажименти тя се справяла перфектно и с домакинската работа. Миньончето на фолка е перфектна готвачка и обича да глези семейството си с вкусни гозби. Това обаче не се нравило на съпруга ѝ Християн Гущеров.

От доста време насам Гущеров се опитва да отслабне, но просто не можел да устои на вкусните манджи на благоверната си. За това взел нещата в свои ръце и забранил на Мария да готви.

Певицата е вярна съпруга, но просто не издържала и тайно от съпруга си завъртала по някой сладкиш или вкусна баница. Тя се оправдавала, че прави това за дъщеричката си Марая. Като всеки по-пълен човек обаче, когато усетил изкусителния аромат, Гущеров веднага тичал към кухнята, пише Славабг.

Борбата на Християн с килограмите датира от няколко години. Откакто живее с Мария обаче, нещата са се влошили, тъй като певицата не спирала да го глези. Това обаче е в негов минус, тъй като дори лекарите му вече настоявали да се подложи на диета. Това би свалило кръвното и холестерола му. С Мария в къщата обаче ще е доста трудно.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати