Бащата на Гери-Никол погна Ники Михайлов

Гери-Никол

Истинско фиаско е на път да разтресе родния хайлайф. Оказва се, че футболистът Ники Михайлов гради успешен ПР, пускайки нелепи истории за несъществуваща връзка с Гери-Никол. Най-бесен от действияа му бил бащата на певицата - бизнесменът от варненския ъндърграунд Николай Георгиев-Цайса.

Гери-Никол и Ники Михайлов са на романтично пътешествие в Дубай – това гласи поредният слух, пуснат от вратаря. За да опровергае това, преди ден младата изпълнителка пусна снимка с рапъра 100 кила, заснета на родна почва. Това, от своя страна, пък породи друг слух – че тя и Килата са гаджета. Изобщо, с който и мъж да се запознае Гери-Никол в последно време, медиите автоматично го превръщат в неин любовник, пише Клюкибг.

Интересното е, че Михайлов сваля Гери от няколко месеца толкова упорито, че чак успя да вбеси спокойния ѝ татко. Преди време той бил потресен от наглостта на футболиста, когато той си позволи да изпрати на дъщеря му 101 рози, въпреки че тя ясно му показала, че не се интересува от него.

Днес той отново се опитва да трупа слава на неин гръб, но Цайса е решен да прекрати това. Нищо чудно да си отнесе и боя, коментират приближени до варненеца, познаващи методите му да се справя с подобни нахалници.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати