Джино умира от страх! Катастрофирал заради черна магия

Джино Бианкалана

Победителят във ВИП Брадър, американецът с български корени Джино Бианкалана, е жертва на черна магия. Нашенецът едва оцеля след зверска катастрофа миналата седмица. Само навременната намеса спаси живота на Джино, но днес остава под въпрос дали ще се възстанови напълно.

След поредица от операции, преди часове Джино най-после дошъл в съзнание. Видял смъртта в очите, той бил категоричен, че причината за случилото се е бившата му годеница фолкпевицата Джена. Бианкалана смятал, че тя е поръчала да му бъде направена черна магия, която да го убие, пише Хотарена.

Джино е напълно сигурен във версията си и постоянно я разказвал на приятели и познати. Сагата между него и Джена стана достояние на цяла България с участието му в риалитито, от което излезе като победител, и дори постави под въпрос скорошната сватба на фолкпевицата с Атанас Стоев - Малкият Канар.

Именно затова Джена е поръчала черното убийство на бившия си годеник, категоричен е Бианкалана.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
13.05.2019 06:32
Разваляне на магия,разкриване на магия,ритуал за изчистване,защита от черна магия,намиране и изваждане. Телефон 0882 355 306 Шамана. Сайт magia-bg.com
0
0