Секс скандал тресе Мастър Шеф

Секс скандал тресе Мастър Шеф
Снимка: masterchef.btv.bg

Кулинарното предаване за непрофесионални готвачи Мастър Шеф бе разтресено от мощен секс скандал. Оказва се, че в шоуто е набутана любовницата на мениджъра на предаването.

Еротичният модел Таня Колева изненадващо пак е на екран. Тя участва в първия сезон и се появи във втория като гост-готвач във втория.

Оказва се, че Колева е бивша на милионера Йордан Динев. Именно в неговия креват тя е загубила девствеността си. Моделката била набутана в шоуто с връзки, след като години след нашенеца, завъртяла главата и на германския мениджър на предаването Мастър Шеф – Хайко Кнауте. Именно благодарение на него Таня попаднала след селектираните участници още в първия сезон, твърди столичен седмичник.

На всички стана ясно, че момичето няма кой знае какви кулинарни умения. Именно за това още първия път бе изхвърлена още на първите елиминации.

Въпреки това германецът отново ѝ помогнал, за да се появи в настоящия сезон, било то и за кратко. Според Хайко това вдига акциите на предаването му. Дали това ще остане така, след като измамата бе разкрита, остава да видим.

Рейтинг

5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти