Шок! Златка Райкова с таен брак, вижте за кого е омъжена

Шок! Златка Райкова с таен брак, вижте за кого е омъжена

Плеймейтката Златка Райкова крие огромна тайна. Оказва се, че в миналото тя се е омъжила и днес този брак все още е в сила.

Оказва се, че в миналото Златка и един от бившите и приятели Павел са сключили църковен брак. През 2011 година се говореше, че двамата са се врекли в обект за вярност, но информацията тогава не бе нито потвърдена, нито отречена. Днес обаче истината излезе наяве.

Пред църквата Златка и Павел се водят семейство, въпреки че нямат граждански брак. Пред Бог те се водят съпруг и съпруга. Причина да имат полу-брак била, че в онези години Павел не само бил вече женен, а и чакал дете, пише HotarenaNet.

Църковният брак се оказа началото на неволите в живота на Златка. Павел скорострелно се върна при жена си, а плеймейтката продължи да разрушава семейства.

С ММА боеца Георги Валентинов сякаш се кротна, но дори той не успа да я укроти и днес двамата са официално разделени. От няколко месеца Златка често пътува до Сърбия заради професионалните си ангажименти. Странно, но точно там днес се подвизава една от бившите ѝ забивки, футболистът Валери Божинов.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари