Маделин Суитън: Всички обичат Реймънд уби брат ми

Маделин Суитън

Актрисата Маделин Суитън скърби за брат си. Тя, заедно с по-малките си братя близнаци, прекараха детството си на снимачната площадка на сериала Всички обичат Реймънд.

Комедийният сериал провали живота на семейството ми, категорична е Суитън. Тя и братята ѝ изиграха децата на Дебора и Рей Бароун. Според актрисата именно решението на родителите ѝ да включат и трите си деца в снимките са довели до самоубийството на единия от братята - Сойър, през април миналата година.

Сестра му смята, че той просто не е издържал на ранната слава. Според специалистите тя е отключила у него болестно състояние, което може да се определи като перманентна депресия. Някои слухове обаче твърдят, че Сойър е страдал от шизофрения.

Близнаците и сестра им стават известни още в най-ранна детска възраст. В училище всички го познават, което ги кара да се чувстват различни. Нежният по душа Сойър не може да преживее случващото се. Днес семейството му определя случилото се като най-голямата трагедия, която е можела да ги сполети.

Колкото до Маделин, въпреки че съжалява за ролята си във Всички обичат Реймънд, тя и до днес се занимава с кино. Ролите ѝ обаче са все малки и незапомнящи се.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати