ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Шок! Магаданс скочи срещу Слави

Шок! Магаданс скочи срещу Слави

Шок! Магаданс скочи срещу Слави
Снимка: Шоуто на Слави

Балет Магаданс скочи срещу шефа си. Най-известният водещ у нас Слави Трифонов не може да повярва какво му дойде до главата.

В последно време Трифонов се занимава основно с политика и е оставил предаването си Шоуто на Слави на заден план. Това обаче е на път да му изиграе доста лоша шега. Докато екипът му е толерантен, то момичетата от балет Магаданс са надигнали глас. Те искат повишение на заплатите, иначе заплашват с бойкот.

Красавиците не смятат да мълчат повече. Всяка от тях получава по 1 500 лв. месечно, което в сравнение с останалите подчинени на Слави е по-малко от половината. Единствен Ванката взима колкото тях, при условие че само носи вода, пише KliukiBg.

Досега балерините мълчаха, защото всички са наясно с тежкия характер на шоумена. Днес обаче той може и да се огъне, тъй като целият балет е въстанал и ако има уволнени, то Слави ще изгуби всичките си танцьорки.

Трифонов може и да вдигне заплатите им, но това ще лиши екипа от много екстри, тъй като в последно време шоуто няма голям рейтинг и приходите са ниски.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати