Благой и Есмер заживяха в Дубай

Благой и Есмер
Снимка: Личен архив

Футболистът Благой Георгиев - Джийзъса си търси жилище в Дубай. 34-годишният полузащитник е сметнал, че ще му излезе много по-евтино да има собствено жилище в Арабското емирство, вместо няколко пъти годишно да брои баснословни суми за нощувките си там.

Джизъса от години има афинитет към екзотичната дестинация. Той води всяка своя следваща жена на почивка именно в Дубай. Наскоро той отново бе там с настоящата си съпруга, бременната руска танцьорка Есмер Омерова.

Оказва се обаче, че жилището няма да е само за почивки. Есмер и Благо планирали да се установят в Дубай след раждането на сина им, което ще е много скоро. Само преди няколко дни двойката се завърна от поредния си воаяж до емирството, но и двамата бленували за приказния курорт.

В Русия тези дни се заговори, че ако до месец или най-много два Благой не си намери отбор, той бил решен да прекрати кариерата си на футболен халф.

Въпреки че договорът му с Рубин е до септември, той вече трескаво търсел оферти от отбори от емирствата, Китай и Русия. По негова заръка мениджърът му е съсредоточил търсенето основно в Дубай.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати