ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Ужас! Шеф Таньо Шишков с жестока семейна драма

Ужас! Шеф Таньо Шишков с жестока семейна драма

Шишков

Шеф Таньо Шишков крие жестока семейна драма. Докато професионалните успехи се редят един след друг, в личен план готвачът все удря на камък.

Шишков, който си партнира в различни телевизионни формати с шеф Манчев, а в момента участва и в предаването Звездни стажанти, е имал тежък житейски път. Първата му съпруга се казва Силвия. Тя забременява с близначки, които за ужас на родителите се раждат недоносени. Миа е едва кило и двеста, а Ния е само с двеста грама повече от сестра си. Въпреки това те оцеляват и днес са здрави и прекрасни.

Трагедията обаче е налице. Силвия скоро намира любовта в лицето на друг мъж и зарязва популярния кулинар. Изоставен и отритнат, той търси утеха в обятията на редица дами. Така среща втората си жена, от която има син. И с нея обаче нещата не потръгват и двамата скоро се развеждат, пише KliukiBg.

Въпреки че са се разделили, Шишков не таи лоши чувства към бившите си съпруги. За него децата са най-важното нещо в живота му и се опитва да прекарва с тях колкото се може повече време. Той им дава житейски уроци, а те го учат на толерантност и спокойствие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати