ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Деян Топалски се събра с Гергана Капзамалова

Деян Топалски се събра с Гергана Капзамалова

Деян Топалски се събра с Гергана Капзамалова

Любовната сага между ММА боеца Деян Топалски и Гергана Капзамалова продължава. Бившата двойка днес отново е намачкала чаршафите.

Деян и Гергана бяха много влюбени, но след финала на ВИП Брадър вместо годеж и сватба връзката им се разпадна. Красавицата, станала известна с предаването Женени от пръв поглед тогава не издържа на изневерите на любимия си и го напусна.

Едва месец след раздялата Деян заяви в интервю, че си има нова приятелка. Днес обаче явни нещата са се върнали по старите места. Гергана била решена да се върне, ако не в живота, то в леглото му. И успя.

След като преди време изтри всички фотоси с Деян, днес тя публикува като профилна последната им снимка, явно направена тези дни, пише KliukiBg. Приближени до настоящите любовници разказват, че те отново са намачкали чаршафите. Инициатор обаче не бил Деян, а Гергана, която не спирала да го търси и да провокира уж случайни срещи помежду им.

Ангелите на ММА боеца не издържали дълго. С постъпката си обаче той крайно наранил настоящата си приятелка, която обаче била решена да го задържи за себе си. Какво ще направи Гергана оттук нататък, предстои да видим.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати