Жана Бергендорф: Приемах наркотици с медицинска цел

Жана Бергендорф

Певицата Жана Бергендорф излезе от сянка и проговори за скандала, в който предизвика катастрофа след употребата на наркотици. Тя отрече да е наркоманка.

Бергендорф твърди, че не е взимала наркотици, за да се надруса. Тя прибягвала до забранените субстанции рядко и само когато се чувствала нестабилна психически. След като преди година бе хваната с марихуана обаче, състоянието ѝ се е влошило. Жана споделя, че дори най-близките ѝ са се отрекли от нея и дори на улицата хората я сочат с пръст.

Най-тежкото за певицата е отново да се качи на сцена. Трудно е да си пред публика, когато си бил в ареста – споделя Жана. Освен с повечето си приятели, тя е спряла всякакъв контакт и с колегите си.

Най-болно ѝ е от изказването на Мариана Попова. Двете се засекли на бензиностанция, където Попова оправдала грозните думи, които отправи към червенокосата изпълнителка с това, че всеки си има мнение и избягала, пише Slava.

Днес Жана посещава психоаналитик, който ѝ помага да се справи с демоните си. Тя е категорична, че ще си стъпи на краката. Доказателство за това е фактът, че подготвя ново парче. Текстът в него ще е отговор на всички, които я обвиняват.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти