Юлиан Вергов и Йоана Буковска в тиха война

Буковска

Колегите Юлиан Вергов и Йоана Буковска водят тиха война. Оказва се, че актрисата е бясна, че Вергов получава по-висок хонорар от нея.

Вергов трябваше да бъде водещ на светско събитие преди няколко месеца. В последния момент обаче му излязъл неотложен ангажимент и трябвало да откаже на организаторите. Той не бил длъжен да плаща неустойки, но все пак намерил заместник, от добри чувства към хората, които го поканили.

Актьорът се свързал с Буковска и ѝ предложил да заеме мястото му. Той споделил, че му е предложена сума от 4 000 лв. Когато отишла на място обаче, Йоана получила предложение от едва 1 000 лв., пише Hotnews.

Актрисата била повече от бясна. Тя определила отношението на организаторите като дискриминация. Буковска била категорична, че с Вергов са еднакво доказали се творци, а причина за шокиращата разлика в заплащането идва от това, че тя е жена, а той – мъж.

От този момент насам актрисата страняла от Юлиан и при случайна среща разменяла с него само по няколко думи. Актьорът бързо осъзнал грешката си, но вече било късно.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати